Ara Empuriabrava

Que podem fer Empuriabrava?

 

Si admetem que tenim més problemes dels que voldríem i que el equip de govern municipal, immers en el remoli del seu dia a dia, fa el que pot, veiem que la “pilota” es va fen gran i aviat ja no tindrà aturador per arrengar la nostre Marina, es per això que proposem el nostre objectiu, aconseguir una Empuriabrava en verd.

Amb “l’ajut” del Covid que entre altres ens portar forces estones per pensar-hi, uns quants, crearem el concepte Empuriabrava en verd, que podia ser un objectiu plausible i que tothom podia compartir, a més de donar més valor de futur a la Marina.

Si fins ara, cadascú tira cap els seus interessos, ens preguntàvem perquè no, tindre, a  més, un objectiu compartit que de mica en mica, puges anar relligant la nostre societat.

Potser, cal tindre clar i recordar, que Empuriabrava no arribarà a ser mai nostre, nostre es i te que ser, el poder-ne gaudir i cuidar-la per properes generacions.

Un altre cosa que formà part del “nostre ADN” i que des seguit vàrem tindre present es que el futur l’imagines o el perds, així dons calia posar-s’hi, pel qual crearem la nostre associació AraEmpuriabrava, organitzats com un think tank  treballaríem per la nostre Marina, reunint idees que poguessin servir per el nostre propòsit i amb companys de “tots colors”. Som dels que creiem que els problemes son de tots i entre tots tenim de proposar i trobar solucions de futur.