Ara Empuriabrava

Bridge Awards

Tot i que enguany no hem pogut participar en el Bridge Awards, estem contents perquè finalment l’Ajuntament, ha acabat, el procés de remodelació de tots els ponts de vianants d’Empuriabrava.  Els últims s’han finalitzat fa només uns dies, també el Covid ha “intervingut” en aquests treballs fent que per a tres ponts s’hagin necessitat uns vuit mesos des que els van tancar al pas. Però com es diu, mai és tard si la dita és bona.

Els ponts han estat elevats un metre per permetre una major distància de galibo, o el que és el mateix més alçada, des de línia de flotació, millorant el pas de les embarcacions d’avui dia. Des del punt de vista nàutic, podem considerar que la Marina té ponts per als vianants per als pròxims 50 anys.

Per la nostra banda, felicitant l’equip de govern municipal, per finalitzar l’obra, ens queda el procés de propostes de millora i diverses opcions per integrar-los més en el que anomenem una Empuriabrava amigable (friendly).

En properes setmanes presentarem el nostre document “proposta” amb tot el que faci al cas a part de comentaris relacionats.

Ara ens agradaria que els ponts rodats, a banda de permetre el pas d’embarcacions més altes, tinguessin alguna cosa més que la seva funció i fossin un referent de disseny que, a banda de viure en un entorn més proper, justifiqués la nostra participació, per exemple, en el Bridge Awards amb el que suposaria de promoció per a la Marina. La bellesa i el disseny no han de costar més diners, és qüestió de desitjar millorar Empuriabrava, si ho desitgen vegin els comentaris al respecte en www.bridgesawards.co.uk