Ara Empuriabrava

Always big

bad houses

Com es va comentar en el seu moment, portem ja uns mesos treballant, entre d’altres, en diverses propostes relacionades amb la integració d’Empuriabrava amb el seu entorn, inicialment calculem que al setembre/octubre podríem presentar un paquet d’accions al respecte i en això estem.

Ara desitgem comentar-vos, una anècdota, sobre la invitació que vàrem fer a uns universitaris de l’estat de Florida perquè coneguessin Empuriabrava i poguéssim contrastar idees al respecte de les seves experiències, en particular en una de les línies de treball que tenim sobre la taula, la instal·lació d’ “hotels cinc estrelles” a la Marina.

Recordar, on som i que és el que pretenem, complir amb l’Agenda 2030 i ser un referent de sostenibilitat i de reducció de pol·lució química en el nostre hàbitat. En la nostra trobada amb les joves visites, havia de sortir allò que es diu, als USA tot és més gran i tan gran, l’exemple que ens van mostrar, ¡la instal·lació artificial més gran del món!

sortida ratpenatsDoncs bé, si nosaltres treballem a poder trobar l’equilibri natural amb els nostres petits conveïns, per tot el que representen en el nostre dia a dia, els mostrem el nivell a què han arribat a la Universitat de Florida, a Gainesville, el que s’observa és el “recinte palatí” que gaudeixen els ratpenats que es dediquen a reduir la ingent població d’insectes dels aiguamolls pròxims. Poden trobar més informació a www.floridamuseum.ufl.edu.